Anahtar Kelimeler:

İhtisas`ta Ücretsiz Sünnet

İhtisas`ta Ücretsiz Sünnet

Hijyenik Bir Şekilde Ücretsiz Sünnet Yapıyorlar.

 

Sünnet sezonun başlaması ile birlikte sünnet operasyonları Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde de hız kazandı. Hastanede gerçekleştirilen sünnet operasyonları ücretsiz olurken hijyenik bir ortamda yapıldığı ifade edildi.

Hastane bünyesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonları uzman hekimler güvencesinde deneyimli yardımcı sağlık ekibi tarafından yapılıyor. Sosyal güvencesi olan vatandaşlar, kimlik ya da sağılık karneleriyle, sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar kimlikleri ile müracaat etmeleri halinde, hiçbir ücret ödemeden sünnetlerini yaptırabilme imkânına sahip oluyor.

15 Sünnet Yapıldı

Toplam 15 sünnetin yapıldığı hastanede, Sünnet operasyonu Genel Cerrahi Uzman Dr. Sahil Evcimen ve sağlık ekibi tarafından gerçekleştirildi. Operasyon sonrası sünnet olan çocuklara Başhekim Yardımcısı, Uzman Dr. Özlem Özlük Erol ve Başhemşire Sevda Başer tarafından oyuncak verildi. Operasyon sonrası bir açıklamada bulunan Erol, “Hastanemizde sünnet operasyonları Uzman Doktorlarca ferah ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirilmekte olup, anne ve babalar sağlık ve güven açısından rahat etmektedir.

Haberkale

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu