Anahtar Kelimeler:

MHP`de Merkez İlçeye Kuzucu

MHP`de Merkez İlçeye Kuzucu

Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi Yapıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığında, başkanlık seçimi yapıldı. İl Genel Meclisi Üyesi adaylığı için görevinden ayrılan Oğuzhan Coşkun’un yerine atanan Serdar Yarar, kongrede aday olmazken, seçime tek aday olarak giren Av. Yavuz Kuzucu yeni başkan seçildi. Kuzucu “Asla görevim süresinde menfaat gözetmeyeceğim” dedi.

Reis Düğün Salonunda gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde Divan Başkanlığını MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan yaparken, üyeliğini MKYK Üyesi Mustafa Pekdoğan, MHP Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Durmuş Türkekul yaptı. 401 delegenin bulunduğu seçime tek aday olarak giren Av. Yavuz Kuzucu, MHP Merkez İlçe Yönetiminin yeni başkanı oldu.

BİZ DİLENCİ DEĞİLİZ
Başkanlık seçimine katılan Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, yaptığı konuşmada AK Parti Hükümetini eleştirdi. Köstekli, Kırıkkale’de bulunan esnafın perişan bir durumda olduğunu söylerken, “Biz dilenci değiliz. Halkımıza yardım vermesinler. İş versinler onlar kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılasınlar” dedi. Seçimde aday olup da parti yalnız bırakanlara sitem eden Pekdoğan ise “Bu partide aday olmakta üye olmakta büyük bir şereftir” şeklinde konuşarak mesaj verdi. Bir diğer konuşmacı MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran ise seçim sürecinde ihanete uğradıklarını söyledi.

FİTNE VE FESATÇILARA YER VERMEDİK
Görev süresi boyunca fitne ve fesatlıklara yer vermediklerini dile getiren Serdar Yarar, bölgeciliği yok etmeye çalıştıklarını söyledi. Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de benimsediği Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilikten asla taviz vermediklerini söyleyen Yarar, yöne yönetime başarılar diledi. “Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok’ anlayışına her zaman karşı geldiğine dikkat çeken yen başkan Kuzucu, Parti’de hizmet veren herkesin kırgınlıkları ortadan kaldırmalarını istedi.

SÖZ VERİYORUM
Kuzucu “Kırıkkale’mizde var olan Milliyetçi potansiyelini herkes biliyor. Kırıkkale Türkiye’nin mayası, Kırıkkale Türkiye’nin hamurudur. Nasıl ki ülkemizin her tarafından gelerek en orta yerinde, tam göbeğinde birlik ve beraberlik içerisinde bir Kırıkkale yarattık ise bizde Milliyetçi Hareketi ülkemizin en orta yerinde bir meşale olarak ekip arkadaşlarımız ile beraber yaşatacağız. Şehrim, ülkem ve dava arkadaşlarım için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

GENİŞ KATILIM
Seçime MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Erdem Şenocak, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Köksal Tonga, MHP Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, MHP Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, MHP Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Ülkücü İşler Derneği Başkanı Abdullah Ateş, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam, Kadın Kolları yönetimi, geçmiş dönemlerde aday olarak hizmet veren parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu