Anahtar Kelimeler:

Vali İlçeleri Dolaşmaya Başladı

Vali İlçeleri Dolaşmaya Başladı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçelere yönelik ilk ziyaretini Keskin'e düzenlendi.

Keskin yöneticileri ve halk ile buluşan Güner, sorunları dinlerken “Bana proje getirin, bende Ankara’da kapı kapı dolaşayım” dedi.

Vali Hakan Yusuf Güner Keskin kaymakam vekili Ercan Ateş, Belediye Başkanı Bayram Sakallı,.ve şehre inerek Vatandaşlarla sohbet etti. Güner, 65 yaş üzerinde olan ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yaşlılık maaşı verildiğini ve bunun içinde kaymakamlığa başvurulması gerektiğini söyledi Sizlerden tek isteğim proje üretin. Proje üretenleri yarıştıracağım..“Sosyal güvencesi olmayan kişiler gelsin kaymakamlığa başvursun, ben onlara arazide vereceğim, tohumda vereceğim. Yeter ki onlar çalışsınlar üretsinler” dedi. Devletin görevinin halka hizmet olduğunu hatırlatan Güner, “Biz halkın hizmetkarıyız. Biz sizler için varız” ifadesini kullandı.

VALİDEN ASKER EŞİNE  JEST.

Halkla selamlaşırken kucağında 3.5 aylık bebeği ile parkta oturan bayanla da tokalaşırken Eşini beklediğini belirten Aysel Demirbağ, “Vali gelecek diye eşimi mesai bitiminde  çıkaracaklarmış onu bekliyoruz’ dedi. Bu sözün arkasından yetkililere talimat veren Güner, Asker olan Bektaş Demirbağ’ın ailesi ile hemen görüştürülmesini istedi..Valinin bu davranışına çok şaşıran Aysel Demirbağ Valiye bir daha teşekkür etti.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu