Anahtar Kelimeler:

İntihara Teşvik Ettiler

İntihara Teşvik Ettiler

İntihara Teşebbüs Eden Kişiye "Atla Atla" Diye Tezahüratta Bulundular.

 

Bir apartmanın 5.katına çıkan alkollü şahıs,  kendisini aşağı atacağını söyleyerek çevrede korku ve panik yarattı. Atlamak isteyen şahısa “atla atla” diye tezahüratta bulunan bazı kimseler ise vatandaşların tepkisini çekti.
 
Akşam saatlerinde Kırıkkale’nin en işlek caddesi olarak bilinen Hürriyet ve Zafer caddesinin kavşağında bulunan 5 katlı Akyürek iş hanının çatısına çıkan alkollü Zeki Baykal, kendisini atmak isterken, Cumhuriyet meydanında biriken vatandaşların “Atla atla” tezahüratları karşısında bir esnaf kendisini Savcı olarak tanıtması sonucu yakalayarak atlamasını önledi.
 
Evli olan Zeki Baykal’ın (35) son günlerde işsizlik ve eşi ile geçimsizlik nedeni ile atmak istediği belirlenirken aldığı alkol sonucu çatıya çıktığı ve sürekli olarak bağırarak “Yaşamak istemiyorum. Atlayacağım” diye bağırdı. Aşağıda biriken kalabalıktan bazı kişilerin ise “Atla atla” diye tezahüratta bulunması diğer vatandaşlarca tepkiyle karşılandı.
 
Kırıkkale’nin Zafer Caddesi’nde bulunan esnaf Hakan Elidemir, çatıya çıkarak “Ben savcıyım, kimden şikâyetçi isen ondan hesabını sorarız” diye ikna etmesi ile son anda Zeki Baykal’ı tutarak kurtardı. Olay esnasında geniş güvenlik tedbirleri alınırken olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri Baykal’ı zapt etmekte güçlük çekmeleri ile ancak sakat aracına bindirerek aşağıya indirdiler. Bu arada vatandaşlarda şahsın kurtarılmasına alkışlarla karşılık verdiler.
 
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Zeki Baykal, tedavi altına alındı.


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli