Anahtar Kelimeler:

Gazetecilerin Çanakkale Gezisi

Gazetecilerin Çanakkale Gezisi

Çanakkale Zaferinin Gerçekleştiği Yerleri Gezecekler.

 

Geçtiğimiz günlerde Gazeteciler arasında futbol turnuvası düzenleyerek sosyal aktivitelerine ağırlık veren Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti şimdi de Çanakkale gezisi düzenliyor.
 
Müstakil Gazeteciler Cemiyeti sosyal aktivitelerine devam ediyor. Tüm gazetecileri bir çatı altında toplamayı kendisine hedef edinen MÜGAD gazeteciler için Çanakkale gezisi organize etti. Yarın akşam saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek gazeteciler Cumartesi günü büyük bir zafere tanıklık eden tarihi yerleri ziyaret edecek. Geziyle ilgili bir açıklamada bulunan MÜGAD Başkanı Cengiz Selci “Yoğun gündem arasında kendilerine zaman ayıramayan gazeteci arkadaşlarımızı böyle bir gezide bir araya getirmek istedik. Tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan Çanakkale Savaşlarına ait yerlerin ve şehitliklerin gezileceği bu geziye gazeteci arkadaşlar katılacak. Gezimiz Pazar günü sona erecek” dedi.
 
Haberkale
 
 
Müstakil Gazeteciler Cemiyeti organizasyonuyla Çanakkale’ye geziye giden basın mensupları ve yakınları, Kırıkkale’ye döndü.
Çanakkale savaşlarının yaşandığı tarihi mekanları görme fırsatını yakalayan basın mensupları, gezinin oldukça faydalı olduğunu dile getirdiler. Geziyle ilgili otobüste bir açıklama yapan Haberkale imtiyaz sahibi Murat Tanır, geziye destek verenlerin Yahşihan Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Ace Ajans Ltd.Şti, Alparslan Kırlangıç, Es Turizm ve Ömer Değirmenci olduğunu açıklayarak desteklerinden ötürü teşekkür etti.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu