Anahtar Kelimeler:

Gündemi Haberkale Belirledi

Gündemi Haberkale Belirledi

Ulusal TV ve Haber Siteleri, Haberkale`nin Haberini Kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş’un muhalif bir partili üye için “bu adamın kafasını kırın, kıramıyorsanız bana haber verin” sözlerini sarf ettiği konuşmasının Haberkale’de yayınlanmasının ardından konu ulusal medyaya yansıdı. Haberkale’nin haberini ve video görüntülerini kullanan yüzlerce haber sitesi ve ulusal TV kuruluşları, şok konuşmayı Türkiye gündemine taşıdı.
Kırıkkale’nin en büyük haber sitesi Haberkale.com’dan bir gazetecilik başarısı daha! Geçtiğimiz Pazar günü MHP Kırıkkale il başkanlığı kongresinde muhalif partili Lütfü Bulanık için şok sözler sarf eden MHP Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş’un hedef gösteren konuşmasının sitemizde yayınlanmasının ardından ulusal haber siteleri ve ulusal televizyon kuruluşları haberimizi alarak aynen yayınladı. İnternette yayın yapan yüzlerce haber sitesi, Durmuş’un şok sözlerini Haberkale’nin haber metni ve video görüntüsünü kullanarak okuyucularına duyurdu. Mersin’den Uşak’a, Bursa’dan İzmir’e kadar birçok ilde yerel yayın yapan gazeteler de şok sözleri sayfalarına taşıdılar.
Ulusal TV’lerin Gündemi de Şok Sözler
Osman Durmuş’un “kafa kırma talimatı” ulusal yayın yapan televizyon kanallarından Kanal D, Show TV, Habertürk TV, Bugün TV ve Kanal A’ya da haber oldu. Ayrıca internetteki birçok forum sitesi ve sözlükte de Durmuş’un sözleri üzerine konular açıldı, tartışmalar yapılmaya başlandı.
Gücümüz, Özgürlüğümüzde!
Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş’un şok sözlerini haber yaparak Türkiye’de gündem oluşturan Kırıkkale’nin en büyük haber sitesi Haberkale.com, bir kez daha önemli bir gazetecilik başarısının altına imzasını attı. Kırıkkale’de cesur ve bağımsız haberin adresi olan Haberkale, değerli okurlarının büyük teveccühüyle ilkelerinden ödün vermeden haberin merkezi olmaya devam edecek.
Haberkale


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli