Anahtar Kelimeler:

Tozlu Dondurmayı Denediniz mi?

Tozlu Dondurmayı Denediniz mi?

Atatürk Bulvarı`ndaki Bozuk Kaldırımlar Esnaf ve Vatandaşın Tepkisine Neden Oluyor.

 

Kırıkkale’nin yıllardan beri yaz aylarında dondurma yemek için uğrak yeri olan Atatürk Bulvarı’ndaki kaldırım çalışmalarının Kırıkkale Belediyesi’nce yarım bırakılmış olması esnaf ve vatandaşları canından bezdirmiş durumda. Seçim zamanında kaldırım yapma işine hızla başlanıldığını ifade eden çevre esnafları, seçimden sonra çalışmaların tamamen durduğunu ifade etti.
 
Yaz aylarında Kırıkkale’nin Maraş’ı olan Atatürk Bulvarı’ndaki görüntü, kaldırım çalışmalarının yarıda bırakılmış olması sebebiyle esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor. Bulvardaki dondurmacı esnafı kaldırımların düzenli olmayışından şikayetçi olurken, Atatürk Bulvarı’na aileleri ile birlikte dondurma yemeye gelen vatandaşlar ise kaldırım üzerinde endişeli bir şekilde düşmeden yürümeye gayret gösteriyor.
 
Tozlu Dondurma Yemek İstemiyoruz
 
Seçim sürecine girildiğinde bulvar üzerindeki kaldırımların yapımına Millet Bulvarı tarafından başlanıp baks geçide kadar olan kısmın hızla yapılmaya başlanmasına rağmen, seçimin bitimiyle çalışmaların da kesilmesi dondurmacı esnafının ve vatandaşların tepkisine sebep oluyor. Satışlarının açıldığı yaz aylarında Bulvar kenarındaki kaldırımların bozuk oluşu sebebiyle toz toprakta dondurma satmak zorunda kalan esnaf, müşterilerinin azaldığı gerekçesiyle Belediye’ye tepki gösteriyor. Esnaf kaldırımlardan şikayetçi olurken vatandaşlar ise tozlu dondurma yemek istemediklerini ifade ediyorlar. Yetkililerden destek ve çalışma bekleyen vatandaşların, belediyenin yeni Pazar yerinin yaklaşık iki yıldan beri de bitirilmemiş olmasından dolayı belediye yönetimine bir hayli tepkili olduğu gözleniyor.
 
 


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli