Anahtar Kelimeler:

Yıldırım, Kaldırımda Dert Dinledi

Yıldırım, Kaldırımda Dert Dinledi

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kırıkkaleli Vatandaşlarla Buluştu.

 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sokakta kaldırım taşının üzerinde oturan Ömer Yıldız isimli vatandaşın yanına oturarak bir süre sohbet etti. Bakan Yıldırım`ın, "Amca neden bu sıcakta, bu güneşin altında burada oturuyorsun?" sorusuna Yıldız, "Evladım ayağım ağrıyor" şeklinde cevap verdi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) arasında, Monoblok Teker Üretimi Protokolü`nü imzalamak, Ağır Silah ve Çelik Fabrikası AR-GE ve Mühendislik Binası, Mühimmat Fabrikası CNC Atölyesi ve Çevre Ekipmanları Test Tesisi ile Küresel Barut Üretim Tesislerinin açılış törenlerine katılmak için Kırıkkale`ye geldi.
Bakan Yıldırım, Belediyedeki temaslarının ardından yürüyerek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Yıldırım önüne geçen ayakkabı boyacısının isteğini kırmayarak ayakkabılarını boyattı. Ayakkabı boyacısının hal ve hatırını sorduktan sonra ülkenin genel durumu hakkında sorular sordu. Boyacı ise "Allah`ın bugününe şükür kazandığım evi geçindirmeme yetiyor" dedi. Yıldırım Parti çıkışı sonrası parti önünde bekleyen bir partilinin de çocuğunu sevdi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı ziyaret eden Yıldırım ve Gönül, daha sonra AKP İl Başkanı Zühtü Aksal`ı ziyaret etti.
Haberkale


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu