Anahtar Kelimeler:

Köprü Vazifesi Görmelisiniz

Köprü Vazifesi Görmelisiniz

Vali Güner, Sendika Temsilcilerini Kabul Etti.

 

Kamu-Sen İl Temsilcisi Yaşar Şahindoğan ve Kamu Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Ziyarette Vali Güner kamu sendikalarının müdürlerle kamu çalışanları arasında köprü vazifesi görmeleri gerektiğini belirtti.
 
Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yaşar Şahindoğan, Türk Büro-Sen il temsilcisi Cengiz Uçarsu, Türk Diyanet-sen İl Temsilcisi Musa Öksüz, Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Köksal Pekuz, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Elvan Keleş ve Türk Eğitim-Sen Mali Sekreteri Yücel Karabacak Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Ziyarette Güner, iş kolları hakkında bilgi alırken “Kumada sendikalarının olması güzel. Bir takım talepler sübjektif değil kümülatif şekildi olur. İnşallah güzel hizmetlere imza atarsınız. Kamu kişisel ve özel isteklere hizmet verilen yerler değil devlet terbiyesiyle halka hizmet veren yerlerdir” dedi.
 
Sivil Toplum Örgütleri Olarak Her Türlü Desteğe Hazırız
 
Ülkemizde sendikacılığın çok yeni olduğunu belirten Vali Güner “Özellikle kamu sendikacılığı çok yeni. Bir geçiş süreci yaşanıyor. Sizlerde bu süreçte oğlun hareket ederek müdürlerle kamu çalışanları arasında köprü vazifesi görerek halk daha iyi hizmet vermelisiniz” ifadelerine yer verdi. Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yaşar Şahindoğan ise “Kırıkkale’de atanmanızdan dolayı çok memnun olduk. İnşallah Kırıkkale’ye güzel hizmetlerde bulunacaksınız. Bizlerde sivil toplum örgütü olarak yapılacak her güzel çalışmada sizlerin yanındayız” sözlerine yer verdi.
 
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli