Anahtar Kelimeler:

40 Traktör Samanı ve Evi Yandı

40 Traktör Samanı ve Evi Yandı

Samanlıkta Çıkan Yangın Köylüyü Evsiz Bıraktı.

 

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesine bağlı Mehmetbeyobası köyünde çıkan yangında 40 traktör saman kül olurken, 1 ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi.
 
Edinilen bilgilere göre, Balışeyh ilçesine bağlı Mehmetboyası köyü Kuşburnu Yaylası`nda Dursun Pehlivanlı`ya ait samanlıkta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın samanlığın yan tarafında bulunan eve sıçradı. Yangın sırasında Pehlivanlı ailesinin fertleri, içerde bulunan eşyaların bir kısmını dışarı çıkartmayı başardı. Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangında samanlık ve ev kullanılamaz hale geldi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında 30 bin TL tutarında maddi hasar meydana geldi.
Evi ve samanlığı yanan Dursun Pehlivanlı, tüm emeklerinin boşa gittiğini belirterek, "Çiftçilikle uğraşıyorum, başka bir geçim kaynağım yok. Samanlığım kül oldu. Şimdi ben ne yapacağım? Yangının neden çıktığını da bilmiyorum. Evimin de büyük bir kısmı yandı. Çoluk çocuk dışarıda kaldık" dedi.
Haberkale


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı