Anahtar Kelimeler:

Askıda Ekmek Rekora Koşuyor

Askıda Ekmek Rekora Koşuyor

Bir Ekmek Kendine, Bir Ekmek Askıya.

 

Zafer Ekmek Fırını tarafından geçen yıl başlatılan ‘Askıda Ekmek` kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kendilerine ekmek alan hayırseverler, bir ekmek de askıya bırakıp, fakir vatandaşları ekmeksiz bırakmıyorlar. Son yapılan sayımla askıda ekmeğin 25 bin 683, dağıtılan ekmeğin ise 25 bin 605 olduğu öğrenildi.

Kampanya çerçevesinde maddi durumu iyi olan vatandaşlar bir ekmek kendilerine bir ekmekte zorda kalan vatandaşlarımıza alıyorlar. Askıda ekmek kampanyasını geçen yıl başlatan Zafer Ekmek Fırını sahibi Hulusi İmren, kampanyanın basında yer almasının ardından daha çok beğenildiğini ve ilgi gördüğünü söyledi.

Kampanyanın bir yıldır devam ettiğini dile getiren İmren, "Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte askıda ekmek kampanyasına ilgi giderek artıyor. Vatandaşlarımızın ödediği para karşılığı askıda ekmek dolabımıza ekmek bırakıyoruz. Fırının önüne koyduğumuz dolabın içerisindeki ekmeği de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız almaktadır. Askıda ekmek kampanyası da tamamen gizlidir. Ekmeğin parasını veren de ekmeği alan da birbirinden gizlidir" diye konuştu. İmren son olarak, askıda ekmeğin toplam sayısının 25 bin 683 olduğunu, dağıtılan ekmeğin ise 25 bin 605 olduğunu söyledi.
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı