Anahtar Kelimeler:

Kızılkanat Yangını Korkuttu

Kızılkanat Yangını Korkuttu

Kızılkanat`ta Dün Gece Yangın Çıktı.

 

Kırıkkale`nin ilk yapılan ve en merkezi iş merkezi olan Kızılkanat’ta dün gece çıkan yangınla 1. katın bazı bölümleri kül yığınına döndü. Birinci katta başlayan yangın itfaiyenin erken müdahalesi sonucunda büyümeden söndürüldü. Çıkan yangında maddi hasarın oldukça fazla olduğu öğrenildi.

Kırıkkale`nin en işlek alışveriş merkezi olan Kızılkanat Çarşısı`nda yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iki işyerinde büyük çapta hasar meydana geldi.
Alınan bilgilere göre Kızılkanat İş Merkezi birinci katında bulunan Muammer Fırat`a ait mobilya dükkânında neden çıktığı belli olmayan yangın meydana geldi. Bir anda yayılan yangın bir üst katta bulunan Mert Doğangün`e ait perde dükkânına sıçradı. Olayı gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye yangını söndürürken, polis ise çevrede güvenlik tedbiri aldı. Yangın kısa sürede söndürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sigara İzmaritinden Çıktı

Yetkililer yangının birinci katta merdiven boşluğunda bulunan koltuk ve kanepe takımlarının üzerine atılan sigara izmaritinden kaynaklanmasının muhtemel olduğunu bildirdiler. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri uzun süre yangının neden çıktığını araştırdılar. Yangının söndürülmesinin ardından dükkân sahipleri, sabah gün ışığına kadar yangından arda kalan külleri iş merkezi dışına atarak temizlediler.
Haberkale

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli