Anahtar Kelimeler:

Özhan`a Nazar Boncuğu

Özhan`a Nazar Boncuğu

Kültür ve Sanat Günleri Ahmet Özhan Konseriyle Son Buldu.

 

Kırıkkale`nin il oluşunun 20. yılı etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda konser veren tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan’a nazar boncuğu takıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde tasavvuf müziğinden eserler sunan Özhan’ın konseriyle 6.Kırıkkale Kültür ve Sanat Günleri sona erdi.
Konserde Kırıkkale’nin sevilen yüzlerinden Ziya Gedik platforma çıkarak hemşerileri adına sanatçı Özhan`a “kültür ve sanat etkinliklerimize katılımızdan dolayı tüm Kırıkkaleliler adına sizlere şükranlarımızı belirtmek için bu hediyeyi takdim ediyorum” diyerek iki adet altın bir tane nazar boncuğu taktı.

Özhan: Bu Zor Dönemde Birbirimize Dua Edelim
Konserde Kırıkkalelilere hitap eden Özhan "Türkiye`nin zorlu bir dönemden geçtiğini söyledi. Birlik ve beraberliğe her zaman kinden ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Özhan, konuşmasında şunları dile getirdi. “Yaklaşan 11 ayın sultanı Şehr-i Ramazan ayını idrak edeceğimiz şu günlerde birbirimizi sevelim. Biz bu topraklarda binlerce yıl hüküm sürmüş birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile yaşayan bir neslin torunlarıyız. Birbirimize Özellikle ülkemizi yönetenlere dua edelim. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın."
Haberkale


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı