Anahtar Kelimeler:

Modern Ambulans ve Cenaze Aracı

Modern Ambulans ve Cenaze Aracı

Türk Metal Sendikası`ndan İşçiye Önemli Hizmetler.

 

Türk Metal Sendikası`nın üye işçilerinin hizmetine aldığı tam donanımlı modern ambulans ve soğtumalı özel cenaze aracının basına tanıtımı yapıldı.
Tanıtımı gerçekleştiren Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, “Kuruluşundan günümüze kadar Türk Metal Sendikası olarak bizler, üyelerden almış olduğumuz aidatları yine üyelerin hizmetine sunan bir sendikal anlayış benimsemiş bulunmaktayız. Sosyal sendikacılık adına onlarca hizmeti işçimize sunmanın haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu alanda yaptığımız tüm faaliyetlerimiz sendikacılıkta bir ilk olarak tarihe geçmiştir. Üyelerimizin hizmetine sunduğumuz çalışmalarımız imkânımız nispetinde artarak yenilenecek ve bu alanda liderliğimiz hep devam edecektir” diye konuştu.
Yeni Araçlar İşçinin Hizmetine Sunuldu
İşçilerinin haklarını ve isteklerini hayata geçirdiklerini ve hep böyle devam edeceğini söyleyen Öcal, “İşçimize sunduğumuz hizmetler zincirine bir de Cenaze aracı ekleyerek önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Cenazelerin nakli sırasında yaşanan bazı sıkıntıları gördüğümüzden böyle bir hizmeti işçimize sunuyoruz. Ayrıca yıllardır işçimizin ve işçi yakınlarının hizmetinde olan Ambulansımızın yerine tam donanımlı yeni bir ambulans aldık. Her iki araçta klima ve cenaze aracında soğutma sistemi mevcuttur. Bu alanda hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir. Türk Metal Sendikası için hiçbir şey yapamaz diyenlere birçok ilklerle çağdaş sendikacılık örneği gösteriyoruz. On yılda 10 kuruş zam alsak işçinin maaşı 300 TL olurdu. İşçimize gereken desteği veriyoruz. Toplu sözleşmeler ve zamlar bizim yöneticilik dönemimizde oldu. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Sayın Pevrul Kavlak olmak üzere bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Haberkale
 
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu