Anahtar Kelimeler:

Güloğlu, Akülü Araba Sözünü Tutmadı

Güloğlu, Akülü Araba Sözünü Tutmadı

2 Yıl Önce Akülü Araba Dözü Verdiği Aybüke, Hâlâ Bebek Arabasına Biniyor.

 

2 yıl önce, Kırıkkale’nin il oluşunun 18. yıl dönümünde gerçekleştirilen konsere gelen ünlü sanatçı Davut Güloğlu, konser bitiminde sahneye çıkardığı zihinsel engelli Aybuke Cıngaz’a akülü araba sözünün ardından 2 yıl geçmesine rağmen sözünü yerine getirmedi. 2 yıl önce de bebek arabasıyla gezen Aybüke, dün de aynı bebek arabasının üzerine konsere geldi. Maddi durumu zayıf olan aile, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. 
 
2 yıl önce Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere katılan Davut Güloğlu yaklaşık 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Konser sonrasında Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’dan plaket alan ünlü sanatçı Güloğlu konser bitiminin ardından seyirciler arasında bulunan zihinsel engelli Aybüke Cıngaz isimli genç kızı ve annesi Nurten Cıngaz’ı sahneye çıkararak engelli çocukla ilgilenmişti. Sanatçı Güloğlu ayrıca binlerce kişinin önünde Aybüke’ye akülü araba sözü vermiş ve menajerinden ailenin telefonlarını almasını istemişti. Ancak Cıngaz ailesini ne menajer ne de Güloğlu aradı.
 
Aile: Arabayı Gönderse de Almayız Artık
 
Dün akşam Kırıkkale’nin kuruluşunun 20. yılı etkinliklerinde organize edilen Ahmet Özhan konserine katılan Aybüke Cıngaz isimli genç kızın annesi Nurten Cıngaz, ünlü sanatçı Güloğlu’na sitem ederek, “Biz Güloğlu’nun sözüne güvendik ve o gün konser bitiminde eve gittiğimizde çocuğum kendisine akülü araba alınacağından dolayı son derece mutlu oldu ve bir ara gözlerinden yaş geldi. Ancak mutluluğumuz sadece bir iki gün sürdü. Aylardır bizi ne arayan var ne de soran. Artık unuttuk ama tek gayemiz bizim gibi küçük umutlardan bile mutlu olan insanlar üzülmesin yeter. Ayrıca artık Güloğlu bu saatten sonra da akülü arabayı gönderirse de almayız” diye konuştu.

Haberkale
 


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli