Anahtar Kelimeler:

Çinkaya`dan Aktaş`a Cevap

Çinkaya`dan Aktaş`a Cevap

Faturalı Telefonum Yok ki, Borcu Olsun.

 

Karaahmetli Belediye Başkanı Faruk Aktaş’ın yaptığı açıklamalara cevap veren eski Başkan İsmail Çinkaya “Faturalı hattım olmamıştır. Yalan yanlış bilgilerle ve birilerinin beyni ile yürümeyin” dedi.
Karaahmetli Belediye Başkanı Faruk Aktaş’ın kendisine yönelik açıklamalara cevap veren Karaahmetli eski Belediye Başkan İsmail Çinkaya “Belediye Başkanımız Faruk Aktaş’ın Kırıkkale mahalli gazetelerinde kendisine yakışmayan “Çinkaya’nın özel telefon borcunu ödüyorum” haberi gözüme çarptı. Benim görev sürem içerisinde, özel telefonum olmadı. Resmi telefonum vardı. Olsa olsa 600 TL civarında borcu vardır. Seçim olalı 4,5 ay oldu. Ne bitmedik telefon borcuymuş? Ödeme gününden 5 gün geçince kesilir. Ben çok borç ve icra ödedim.  Başkan Çinkaya olarak faturalı hattım olmadığı gibi yalan yanlışla ve birilerin beyni ile yürümeyin” şeklinde konuştu.
Peşkeş İddiası  
“Ben birileri gibi işten pazarlık yapmadım” diyen Çinkaya “Sinerek taş atmadım birilerine. 100’er metre arsa verip 1000 metrelik arsaları müşterek edip peşkeş çekmedim. 2-3 kere uygulama yapmayıp birilerin arsalarını birilerine peşkeş çekmedim. Karaahmetli’nin borcu olsa dahi yapıcı ve kalıcı hizmetler yaptım. Mevcut belediye başkanısınız kasabamızı diğer kasabalarla karşılaştır ve çoğu ilçelerden de güzeldir. Git gez gör o zaman hak vereceksin. Her zaman insanlarımızla beşeri ilişkilerimi sıcak tutmuşumdur. Yakışanı da buydu. Karaahmetli 1992`nin haziran ayında belediyelik olmuştur. En güzel çabaları da bizler sarf etmişizdir” sözlerine yer verdi.
İktidarsınız, Karaahmetli’ye Hizmet Edin
Çinkaya son olarak “Aktaş bilmiyorsanız öğrenin devlette devamlılık vardır. 5 yıl beldeyi talan edenlerden olmadım. Şerefimizce yolumuza devam edip hizmetler serüvenine devam ettik Karaahmetli halkı bana oy verdi. Cenab-ı Allah’ta bana nasip etti. 12 işçi 3 memur kadrosu verdim. Keşke imkânlarımız daha iyi olsaydı. 6 kardeşimize daha kadro verecektim. Beni göreve layık görenlerin hakkı verilmiştir. Bu herkese nasip olmaz. Sezonumuz açıldı. Karaahmetli halkımdan mevsimlikte olsa işçi al bari. Gönüllü askerlere yazık oluyor. Yarınların ne olacağı meçhul. Sayın Başkan gücün yetiyorsa iktidar belediye başkanısın. Belediyemizde bir kaç daha boş kadro var bunları da Karaahmetli halkıma ver” dedi.
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı