Anahtar Kelimeler:

Bir Fırın Denetlendi, Arkası Yarın

Bir Fırın Denetlendi, Arkası Yarın

Zabıta Ekipleri Çalışıyor! Ramazan Öncesi Sadece Bir Fırın Denetlendi.

 

Ramazan’a bir gün kala beraberinde zabıta ekipleriyle ‘denetime’ çıkan Zabıta Müdürü Fatih Tuncay, Bol Bol Ekmek Fırınında denetleme yaptı. Sadece bir fırının denetimi sonrası pembe bir tablo çizen müdür Tuncay, “gördüğünüz gibi fırınlarımızın durumu gayet iyi, denetimlerimiz devam edecek” dedi.
Birçok şehirde günler önceden başlayan Ramazan denetimi, Kırıkkale’de bugün Zabıta Müdürü Fatih Tuncay ve basın mensuplarının katılımıyla bir saat içerisinde tamamlandı. Ramazan’da en çok tüketilen gıda maddelerinden ekmek ve pideleri üreten fırınlardan sadece bir tanesini denetleyen müdür Tuncay, fırın denetimi çıkışında basına “fırınlarımızın durumu gördüğünüz gibi gayet iyi. Bazı eksikler var, onlar da tamamlanacak” dedi.
Denetimlerin Arkası Yarın
Kırıkkale’de sadece bir fırına uygulanan zabıta denetimi, müdür Tuncay’ın “denetimlerimiz Ramazan içerisinde devam edecek” sözüyle sona erdi. Yarın ise Kırıkkale’de binlerce ekmek, Ramazan öncesi denetlenme geçirmeyen değişik fırınlardan çıkıp vatandaşın iftar sofrasını süsleyecek.
Haberkale



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli