Anahtar Kelimeler:

ANAP Merkez İlçede Kongre

ANAP Merkez İlçede Kongre

Yeni Başkan Bülent Göğem.

 

Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 10. olağanüstü kongresini Sarıkonak’da gerçekleştirdi. Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Tekin Delice’nin aday olmadığı seçimde tek aday olarak seçime giren Bülent Göğem ANAP Merkez İlçe Başkanı oldu.
Kongrenin açılış konuşmasını Divan başkanı Ali Kutluca yaptı. Sarıkonak’da düzenlenen kongreye Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çelebi başta olmak üzere, Anavatan Partisi Ankara İl Başkanı Ahmet Demir, Demokrat Parti İl Başkanı Adem Tonga ve Merkez İlçe Başkanı Hayati Çimenin yanı sıra, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal’da katıldı. Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çelebi, “Ramazandan sonra yapılacak il başkanlığı kongremizde siyaseti konuşturacağız. Biz ekip adamıyız. Türkiye ne gördüyse Anavatan Partisi ve Demokrat Parti’den gördü” diye konuştu.
Ben Değil Biz Varız
Partide Merkez İlçe Başkanlığı görevini 2 yıl sürdürdüğünü söyleyen Delice “Görevimde elimden geleni yaptım. İşim ve seçimdeki başarısızlığımız sonucu tekrar aday olmadım” diye konuştu. Yeni seçilen Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Bülent Göğem “Artık partide ben değil, biz varız. Ben şeytan işidir. Türkiye için biz, vatan için biz varız” dedi. Divan başkanı Ali Kutluca “Bu kongre partimiz için çok önemlidir. Çünkü ileriki günlerde bir birleşme olacak. Bu birleşme partilerimizin tavanında gerçekleşti ama tabanda da yani bizlerde de bu birleşmenin gerçekleşmesi gerekir” şeklinde konuştu.
Haberkale


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli