Anahtar Kelimeler:

Güner, Şehit Ailesiyle İftarda

Güner, Şehit Ailesiyle İftarda

Şehit Ailelerine "Devlet Yanınızda" Mesajı Verdi.

 

Kırıkkale Valisi Yusuf Hakan Güner, Kırıkkale’de şehit ailesini ziyaret etti. Güner, eşi ve çocukları ile birlikte gittiği şehit ailesinin evinde yakınlarına başsağlığı diledi ve onlarla iftar yemeği yedi.
Vali Güner, eşi ve çocukları ile birlikte geçtiğimiz yıl Aktütün Karakolu baskını sırasında şehit olan Jandarma Uzman Kademe Çavuş Hasan Aygör’ün Kırıkkale’deki ailesini ziyaret etti. Güner, eşi ve çocukları ile birlikte Kırıkkale’nin Güzeltepe Mahallesi’ndeki şehit Aygör’ün ağabeyi Doktor Duran Aygör’ün evine gelerek burada şehit yakınları ile görüşerek başsağlığı diledi. Aile yakınları ile sohbet eden Vali Güner, evde bulunan çocuklara da oyuncak hediye etti. Vali Güner ve eşi Berrin Güner, şehidin evinde bulunan çocuklarla yakından ilgilendi.
Devletimiz, Yanınızdadır
Yemek öncesinde kısa bir açıklama yapan Vali Güner, devletin sıcaklığını şehit yakınlarına hissettirmek amacıyla içinde bulunduğumuz mübarek ay dolayısıyla şehit yakınlarını ziyaret ettiklerini ve onlarla iftarda bir arada olarak onların acılarını paylaştıklarını söyledi. Vali Güner, “Şehitler bizim baş tacımızıdır. Onlarla ne kadar övünsek azdır. Unutmayalım ki bizlerin varlığı bu aziz vatan toprakları için can veren şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlik en yüksek mertebedir” dedi. Daha sonra Vali Güner ve eşi, şehit ailesi ile birlikte iftarını açtı.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu