Anahtar Kelimeler:

Avukatlar İftarda Buluştu

Avukatlar İftarda Buluştu

Kırıkkale Barosu, Üye Avukatlara İftar Yemeği Verdi.

 

Kırıkkale Barosu tarafından verilen iftar yemeğinde avukatlar bir araya geldi. İftar yemeğinden buluşan avukatlar güzel bir akşam geçirdi.
Avukatların aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeğine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Baro Başkanı Ethem Demirbaş, savcılar, hâkimler, Baro yönetimi ve avukatlar katıldı. Avukatlara iftar öncesi kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Ethem Demirbaş “Bugün mübarek Ramazan ayında hep birlikte bir aradayız. Ramazan ayı küskünlüklerin bittiği; dostluğun, sevginin, muhabbetin başladığı bir aydır. Her yıl geleneksel olarak sürdürülen iftar yemeği ile birlikteliği bu yıl da devam ettirmek istedik” dedi.
Zor Bir Meslek Yapıyoruz
Demirbaş, “Bugün bir arada olduğumuz için bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dostluğun, birliğin beraberliğin en güzel ve hat safhalarda olduğu bir günde bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Ramazan ayının baro yönetimindeki arkadaşlara, siz değerli meslektaşlarımız olan avukatlara hayırlara getirmesini temenni ederim. Zor bir mesleği yapıyoruz. Mesleğimizin zorluğunun bilincindeyiz. Bu süreçte Ramazan ayı münasebetiyle bazen kalp kırmalar olabilir, bu kırgınlıkların bitirilerek Ramazan ayının güzel bir ortamda geçmesi dileğiyle bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu