Anahtar Kelimeler:

Sıradaki Maç Beylerbeyi İle

Sıradaki Maç Beylerbeyi İle

Kırıkkalespor Pazar Günü Beylerbeyi İle Karşılaşacak.

 

TFF 3. Lig’de sezonun ikinci maçını yarın (Pazar günü) deplasmanda Beylerbeyi ile yapacak olan Kırıkkalespor, hazırlıklarını tamamladı.
Geride kalan sezonda beklenenden uzak bir performans sergileyen Kırıkkalespor, yeni sezonda işi sıkı tutarken, yarın deplasmanda yapacağı Beylerbeyi maçını kazanıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Şimşeklerimiz hatırlanacağı gibi ligin ilk hafta maçında kendi sahasında Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşmış ve sezonun ilk maçı 0-0 sona ermişti. Şimşeklerimiz o maçta genç oyuncuları ile mücadele etmesine karşın sahadan puanla ayrılma başarısını göstermişti.
Kırıkkalespor Teknik Direktörü Atilla Gerin, yarın deplasmanda Beylerbeyi karşısına her zaman olduğu gibi yine mutlak kazanmak parolasıyla çıkacaklarını söyleyerek, bu maçın takım olarak hazırız ve kazanmak elimizden gelen bütün gayreti göstererek kazanarak Kırıkkale’ye dönmek istiyoruz dedi.
Gerin “Sezona 8 PAF takımı oyuncusu ile 1 puan ile başlamamız bizim için çok iyi bir moral kaynağı oldu. Bugün sahaya yine her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Sahadan galip ayrılmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.
İddialı bir şekilde Beylerbeyi maçına çıkacaklarını söyleyen Gerin, “Ben Beylerbeyi’nden puan alacağımızı düşünüyorum. Beylerbeyi maçında ofansif oynayacağız. İnşallah yeneriz, Kırıkkale’ye 3 puanla döneriz. Çünkü bizim takımız, güç ve fizik açısından gayet iyi durumda. Takımda bazı ufak tefek sakatlıklar dışında ciddi bir problem yaşamıyoruz ve buda bizi sevindirdi. Kazanarak dönersek hem lige iyi başlamış olacağız hem de moralli bir şekilde bir sonraki haftaya bakacağız “dedi.
Takımında yıldız olacak oyuncuların varlığından bahseden Gerin, “Takımda yıldız olacak oyuncular var. Bu oyuncuları Türk futboluna kazandırmak istiyoruz en başta Kırıkkalemizin geleceği için bu oyuncular üzerinde titizlikle duruyoruz. Bizim diğer Anadolu takımlarından hiçbir farkımız yok. Bütçemiz doğrultusunda en iyi işleri yapmaya çalışıyoruz. Ligin başı köprünün altından çok sular geçer aceleci olmamak gerekiyor” diye konuştu.
Son olarak Gerin, “Biz kötü bir takım değiliz. İstanbul’a teslim olmaya gitmeyeceğiz. Oradan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz. İnşallah öyle olacak” dedi.
Beylerbeyi A.Ş – MKE Kırıkkalespor
Tarih : 06 Eylül 2009
Yer : Beylerbeyi Stadı
Saat :16.00
 
İKİNCİ HAFTA MAÇLARI
Orhangazispor – Ankara Demirspor
Düzcespor – Gölcükspor
Darıca Gençlerbirliği – Maltepespor
Keçiörengücü – Anadolu Üsküdar
İl Gazetesi


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı