Anahtar Kelimeler:

İstiklâl Marşımızı Bile Çalamadılar

İstiklâl Marşımızı Bile Çalamadılar

Yozgatspor-Bafra Belediyespor Maçında Ev Sahipliğini Elimize Yüzümüze Bulaştırdık.

 

Haberkale - Özel Haber
Yozgatspor`un sahasının bakıma alınması nedeniyle haftasonu Kırıkkale`de Başpınar stadyumunda oynanılan karşılaşma, Yozgatspor`un Bafra Belediyespor`a 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşma sonucundan çok ortaya çıkan aksilikler ile gündeme geldi. İstiklal Marşı yarım çaldı, stad skorboardları bozuldu.

Yozgatspor ile Bafraspor arasında Kırıkkale’nin ev sahipliğinde Başpınar stadyumunda oynanılan karşılaşmada, seremonide İstiklal Marşı’nı çalan CD’nin bozuk olması nedeniyle İstiklal Marşı’nın ikinci kıtası okunamadı. CD`nin çizik olması nedeniyle ulusal marşımızın yarım okunduğu belirtildi.
Skorboardlar da Tam Çalışmadı
Yine aynı karşılaşmada stad skorboardlarının zaman zaman güneşin de etkisi ile bozulduğu gözlerden kaçmadı. Zaman zaman karşılaşmada Yozgatspor`un ismi okunurken, Bafra Belediyespor`un isminin son bölümü zaman zaman geldi zaman zaman ise gitti. Yaşanan bu iki olayın ardından futbolseverler, “yetkililerin bu tür karşılaşmalar öncesinde önlem alması gerekiyor. Ancak hiçbir çalışmanın yapılmadığı ve önlemin alınmadığını görmek bizleri son derece üzüyor. Kırıkkale, bugün burada kötü bir ev sahipliği yaptı” görüşlerini dile getirdi. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Yozgatsporlu futbolcular maç sonrasında sevinçlerini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştılar.


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli