Anahtar Kelimeler:

10 Dakikalık Fırtına Felç Etti

10 Dakikalık Fırtına Felç Etti

Adalet Sarayı Binasının Çatısı Uçtu, Ağaç Dalları Koptu.

 

Dün akşam Kırıkkale`de etkisini gösteren fırtına hayatı felç etti. Yaklaşık 10 dakika süren fırtına, şehri adeta toz yığınına çevirirken, Kırıkkale adliyesinin çatısı tamamen uçtu, elektrik telleri koptu, ağaçların dalları kırıldı. Şehir 10 dakika boyunca sessizliğe gömüldü.
Dün akşam iftar vaktine yakın bir zamanda kendisini gösteren şiddetli rüzgâr Kırıkkale’de hayatı felç etti. Zaman zaman sertliğini hissettiren fırtınada şans eseri ölü ya da yaralı olmazken yetkililer bazı binalarda maddi hasar oluştuğunu ifade ettiler.

Adalet Sarayının Çatısı Uçtu

Fırtınanın en büyük sıkıntı verdiği kurum ise Adalet Sarayı binası oldu. Sert ve hızlı esen fırtınadan Adalet Sarayı binasının çatısı nasibini aldı. Çatının neredeyse tamamı uçtu. Yine hastane yolunda bulunan elektrik telleri koparak araçların üzerine düştü. Sevgi yolunda bulunan ağaçlar da fırtınadan nasibini aldı. Ağaçların çoğunun dalları şiddetli rüzgâra dayamayarak kırılıp yerlere savruldu. Şiddetli rüzgâr sebebiyle elektrikte de zaman zaman kesintiler oldu. Kentin belli bir bölümü iftarı karanlıkta geçirdi.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu