Anahtar Kelimeler:

Ortak Seminer

Ortak Seminer

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi`nden Öğretmenlere Seminer.

 

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar gereği İlköğretim Kurumlarında görev yapan tüm öğretmenlere Mesleki Çalışmalar semineri verildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle planlanan ve hazırlanan üç günlük mesleki çalışma semineri üniversite öğretim elemanlarının katkı ve sunumlarıyla Mühendislik Fakültesi salonunda yapıldı. 07 – 09 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılan seminerlere tüm eğitim bölgeleri ile ilçelerde görev yapan ilköğretim öğretmenleri katıldılar. Eğitim Fakültesi bünyesinde görev yapan Akademisyenler tarafından verilen seminerde öğretmenlere eğitim çalışmalarındaki yenilikler anlatıldı.
Bir diğer seminer de Okul Öncesi Öğretmenlerine veriliyor. Okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocukların eğitimlerinin ücretsiz olarak sağlanması ve bu uygulamada görev alacak öğretmenler ile eğitim yöneticilerinin mesleki yeterliliklerinin artırılarak kaynaştırma yoluyla eğitim uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Okul Öncesi Dönemde Kaynaştırma Eğitimini Yaygınlaştırılması Projesi” ismi altında hazırlanan  proje kapsamında Kırıkkale’de okul öncesi eğitimi okullarında görevli öğretmenlere seminer verilmeye başlandı. Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesinde 7 Eylül tarihinde başlayan seminerin 11 Eylül tarihinde sona ereceği bildirildi.


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli