Anahtar Kelimeler:

Şehit Ailelerine Taziye

Şehit Ailelerine Taziye

Alperen Ocaklarına Üye Gençlerden Taziye Ziyareti.

 

Kırıkkale Alperen Ocakları, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Aileleri derneğine yaşanan terörist saldırılar ve neticesinde gelen şehitler sebebiyle taziye ziyaretinde bulundu.
Kırıkkale Alperen Ocaklarının yeni başkanı Mustafa Sezer beraberinde Sosyal Faaliyetler Masa başkanı Alparslan Olgun, Ocak Aile Birliği başkanı Ömer Kavlak, Orta Öğretim ve Üniversite başkanı Samet Babadağ ve gençlerden oluşan geniş bir katılımla taziye ziyaretini gerçekleştirdi.
Ziyarette Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Sezer, “Son günlerde yaşanan olaylar, açılım adı altında işlenen süreç tüm Türk Milletini hüzünlendirmesinin yanı sıra Şehit Ailelerimizin yaşanan olaylardan daha çok endişe duyduklarını ve hüzünlendiklerini görmekteyiz. Bu sürecin takipçisi olan biz Alperenler elbette tepkiliyiz. Bu tepkilerimizi Demokrasi ve Hukuk çerçevesinde dile getireceğiz. Türk Devletine sıkılan, askerimize sıkılan kurşunlar Anadolu’nun bağrını kanatmaktadır. Özellikle Anadolu binlerce vatan evladını bağrına basmaktadır. Açılım adı altında insanlarımızın bölünmez bütünlüğünü zedeleyen bu süreçte meydana gelen çatışmalar teslimiyetçi ruhu gözler önüne sermektedir. Bu durumda hükümeti bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetim Aileleri Koruma Derneği Başkanı Rıfat Öcal da Alperen Ocakları üyelerine gösterdikleri hassasiyetten ve taziye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu