Anahtar Kelimeler:

Vakıftan Basına İftar

Vakıftan Basına İftar

Bab-ı Ali Vakfı`ndan Gazetecilere İftar.

 

Bab-ı Ali Vakfı, Kırıkkale’de görev yapan gazetecileri iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemekten sonra gazetecilere dua kitabı hediye edildi.
Vakıf binasında gerçekleştirilen iftar programının ev sahipliğini Vakıf Başkanı Haydar Arat ve vakfın hocası Musa Aydın yaptı. İftardan önce kısa bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Arat, “Davetimizi şereflendirdiniz, onur verdiniz. Hak Teala da sizleri şereflendirsin, onurlandırsın. Ramazanınız kutlu ve mübarek, orucunuz Allah indinde kabul gören yüceltilen oruçlardan olsun. Bizlere her zaman destek olan siz değerli basın mensubu kardeşlerimize Ramazan-ı Şerif münasebetiyle  iftar  vererek  teşekkür etmek istedik” sözlerine yer verdi. Vakıf hocası Musa Aydın tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. İftar yemeğinde gazetecilere “Azeri aşı” denilen, soğuk ayran çorbası da ikram edildi. Dernek başkan yardımcısı Kenen Sever, yemek hakkında misafirleri bilgilendirdi. İftar sonrasında ise Musa Aydın hoca önce dua etti, ardından kendi yazdığı ve seslendirdiği bir şiiri gazetecilere dinletti.
İftar sonrasında gazetecilere İslam dünyasının en önemli eserleri arasında sayılan Hz. Muhammed’in torunlarından 4. İmam Zeynel Abidin’in Sahife-yi Seccadiye isimli dua kitabı hediye edildi.


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu