Anahtar Kelimeler:

Miniklerden Protokole Ziyaret

Miniklerden Protokole Ziyaret

Okula Yeni Başlayan Öğrenciler, Güner ve Peker`i Ziyaret Etti.

 

2009–2010 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri Vali Hakan Yusuf Güner ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’i ziyaret etti. Ziyaret sonunda Vali Güner’e, Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu İlköğretim Okulu’nun hazırladığı ‘Sanatsal etkinliklerle kültürel etkileşimi sağlama’ projesi sunuldu.
Ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını belirten Vali Güner “Okul Müdürleri, Anaokulu’na kayıt yaptırmayan öğrencileri bularak katılımı artırmak yönünde çalışmalılar yapsınlar. Kırıkkale’de anaokuluna gitmeyen öğrenci kalmaması için elinizden geleni yapın. Kırıkkale’de eğitim iyi yerde olduğunu fakat amacımız eğitimdeki parametreleri daha da yükselterek 1’nci olmak” dedi. Güner ziyaret sonrasında çocuklara hediyeler verdi.
Bu Bir Hizmet Yarışıdır
İlköretim1’nci sınıflar ve anaokulu öğrencilerine 2009–2010 eğitime öğretimine başladığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker “2009–2010 eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiasına, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Amacımız iyi bir eğitim vermek ve çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmektir. Bu yetiştirmede de idarecilerimize ve öğretmenlerimize çok büyük bir görev düşüyor. Eğitim bir hizmet yarışıdır. Bir idareci, bir öğretmen mesai merhumuyla çalışıyorsa başarılı olması mümkün değildir” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Peker çocuklara hediye verdi.
Final Sulakyurt`ta
Okul öncesi eğitimde pilot il olduğumuzu söyleyen Peker, geçen yıl okul öncesi eğitimde yüzde 32’lerde olduğumuzu fakat bu yıl okul öncesi eğitimde daha iyi bir yerde olduğumuzu vurguladı. Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Remzi Onur Kükürt Varlıoğlu, Vali Yusuf Güner’e proje hakkında bilgi verdi. Varlıoğlu, proje ile Eylül 24’te 7 öğrenci ve 3 öğretmenin Romanya’ya gideceğini, projenin finalinin Sulakyurt’ta olduğunu ve bu projede ev sahibi ülke olduğumuzu belirtti.
Haberkale


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli