Anahtar Kelimeler:

Köseler, İlgi Odağı

Köseler, İlgi Odağı

İftar Saatinde Gelen Onlarca Otobüsle Adeta Terminal Görüntüsü Veriyor.

 

Ramazan ayında iftar saatinde uzun yol otobüslerinin uğrak yeri olan Köseler Petrol Turistik Dinlenme Tesisleri, aynı zamanda Kırıkkaleli vatandaşların da yoğun ilgisine mazhar oluyor. Aynı anda beş değişik gruba yemekli program düzenlenebilen tesis, yüzlerce kişiye aynı anda yemek verebiliyor.
Köseler Petrol Turistik Dinlenme Tesislerinin İşletmecisi Mustafa Köse, Kırıkkale`nin uğrak yeri olan tesis için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Köse, “Öncelikli hedefimiz ailenizle ve sevdiklerinizle beraber rahat, güvenli ve huzurlu bir ortam geçirmenizi sağlamaktır. Ayrıca açık hava düğün salonumuzda, düğününüzü yapabilir, şelale bahçemizde güzel bir gün geçirebilir ve ocak başı restoranımızda Kırıkkale’mizin çeşitli damak tatlarını sunan aşçı, kebapçı ve pidecimizin yaptığı lezzetleri tadabilirsiniz” dedi.
Hizmetlerimiz Kırıkkale İçin
İftar saatinde uzun yol otobüslerinin uğrak yeri olan tesisin işletmecisi Mustafa Köse, sözlerini şöyle sürdürdü: “Güler yüzlü ve deneyimli personellerimizle sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Ramazan boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm otobüs firmalarına ayrıca teşekkür ederiz. 1989 yılından bu tarafa burası Kırıkkaleli hemşerilerimizindir. O zamanın hizmet kalitesiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. 1990’lı yıllarda Kırıkkale’nin hatta Orta Anadolu’nun en büyük tesisi bizdik. O zamanın hizmet kalitesini hâlâ günümüzde devam ettiriyoruz.”


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli