Anahtar Kelimeler:

Durmuş, İftar Yemeği Verdi

Durmuş, İftar Yemeği Verdi

Münevver Karabulut Cinayetine Suni Gündem Dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale milletvekili ve Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş, Kırıkkale’de verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ülkenin suni gündemlerle meşgul edildiğini, bu sırada ise asıl konulara zaman ayrılmadığını söyledi. Durmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da ağır ithamlarla yüklendi.
MHP’li milletvekili Osman Durmuş’un verdiği iftar yemeğine Kırıkkale parti yönetimi katılırken eski il başkanları ve ilçe başkanlarının katılmaması dikkat çekti. İftar yemeğinden sonra davetlilere hitap eden Durmuş, hükümetin suni gündemlerle ülkeyi meşgul ettiğini söyledi. Durmuş, “her gün Türkiye de gündem değişiyor. Bizi konuşturmuyorlar, her gün gündem değiştiriyorlar. Şimdi televizyonlara bakın, bir genç kızın, bankacı Musevi bir ailenin çocuğu tarafından öldürülüşü, günlerce ekranda. Türkiye’de cinayetler bir kişiye mahsus mudur?” diye konuştu.
Erdoğan, Amerika`dan Emir Alıyor
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sert ifadelerle yüklenen Durmuş, “Tayyip Erdoğan Amerika`dan emir alıyor. Bugün PKK, sivil siyasetin içine sokulmak isteniyor. DTP PKK`nın uzantısıdır. Bu, bu kadar nettir. Kürt vatandaşlarımız, bölücübaşı ve PKK`nın yanına itilmek isteniyor. İşte o zaman çatışma çıkar, işte o zaman kavga çıkar. Efendim barışı sağlamak istiyormuşsun, Tayyip Erdoğan hadi oradan sende. Bana düşmanlık yapıyorsun diyorsun ben siyaset yapıyorum, dilimle konuşuyorum, kelimelerimle konuşuyorum. Düşmanlık yapıyorsun diyorsun, benim askerimi öldüren, benim vatandaşıma saldıran teröristle de gizlice buluşuyorsun ve konuşuyorsun, pazarlık yapmaya çalışıyorsun” ifadelerine yer verdi.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli