Anahtar Kelimeler:

Valilikte Bayramlaşma

Valilikte Bayramlaşma

Protokol Üyeleri, Birbirleriyle Bayramlaştı.

 

Kırıkkale`de protokol üyeleri Kırıkkale Valiliği`nde bayramlaştı.
Valilik binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Güler, Emniyet Müdürü Salim Akça, kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale`de mübarek Ramazan ayının huzur içerisinde geride bırakıldığını belirterek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Ramazan ayındaki birlik ve beraberliğin bayram süresince de devam etmesi için temennide bulunan Vali Güner, “İnsanlar arasında dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duygularını başlatarak besleyen, milli birlik ve beraberliğimizin tesisinde önemli rol oynayan dini ve milli bayramlarımız aynı zamanda sosyal dayanışmanın da en güzel örneklerinin verildiği ayrıcalıklı günlerimizdir. Göreve başlayalı henüz 2 ay olmasına rağmen ilimizde bu güzel davranışlara sıkça rastladığımı ve bundan da sonsuz bir mutluluk ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. Yoksulların desteklenmesi, hasta ve yaşlıların ziyaret edilmesi, küs ve dargınların barıştırılması, küçüklere sevgi, büyüklere saygı gösterilmesinin millet olarak herkesin görevi olduğuna dikkat çeken Vali Güner, Ramazan Bayramı`nın tatil havası yerine duygu ve düşünceleri pekiştiren tavır ve davranışlar içerisinde kutlanmasını istedi.
Valilikteki törenin ardından Vali Güner ve beraberindekiler Garnizon Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Yüksek İhtisas Hastanesi, Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi`ni ziyaret ettiler.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli