Anahtar Kelimeler:

Bayram Dönüşü Zincirleme Kaza

Bayram Dönüşü Zincirleme Kaza

3 Araç Birbirine Girdi, 4 Kişi Yaralandı.

 

Haberkale - Son Dakika
Yahşihanİlçesi YURTKUR kavşağında saat 21.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Kazada araçlar içerisinde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralanırken araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Kaza, Ankara- Kırıkkale karayolunun 58’inci kilometresinde, Yahşihan ilçesinin girişinde YURTKUR kavşağında meydana geldi. Bayram trafiğine hafif yağmur da eklenince, direksiyon hâkimiyetini kaybeden 06 BR 7882 plakalı otomobilin sürücüsü orta refüje çarptı. Bu araca Ankara’dan Çorum’a gitmekte olan 19 TE 439 plakalı araç, ona da Keçili köyünden Kırıkkale’ye gelmekte olan 71 AH 150 plakalı araç çarptı. Yağış sebebiyle kayganlaşan yolda birbirlerine çarpan araçlarda bulunan 4 kişi, emniyet kemeri takmamaları sebebiyle kafalarını araç içinde çeşitli yerlere vurmaları sonucu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi.
Karayolu Ulaşımı Yarım Saat Durdu
Kurtarıcı ve trafik polislerinin olay yerine gelmesinin ardından trafik belli bir süre tek şeritten verildi. Daha sonra olaya karışan iki aracın kurtarıcı vasıtasıyla çekilmesi için Ankara-Kırıkkale karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı. Bu araçların da kurtarıcılar yardımıyla çekilmesinin ardından Ankara-Kırıkkale karayolu yeniden trafiğe açıldı.


  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı