Anahtar Kelimeler:

Bahar`ın Sırası, Çiçek Bahçesi

Bahar`ın Sırası, Çiçek Bahçesi

Bayramın Birinci Günü Hayatını Kaybeden Bahar, Okulunu Yasa Boğdu.

 

Bayramın birinci günü ailesiyle birlikte çiğ köfte yerken, nefes borusunun tıkanması sonucu hayatını kaybeden Bahar Aygür’ün sınıfında yas havası vardı. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte arkadaşlarını aralarında görememenin üzüntüsünü yaşayan arkadaşları, Bahar’ın sırasını çiçeklerle süslendi.
Okulun başarılı öğrencilerinden olan Bahar Aygür (16), Ramazan bayramının birinci günü ailesiyle birlikte çiğ köfte yerken, nefes borusunun tıkanması sonucu kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Anadolu Kız Meslek Lisesi kuaför bölümü öğrencisi olan Bahar Aygür’ün vefat ettiğini, okullarının açılış günü öğrenen arkadaşları gözyaşlarını tutamadılar.
Kalbimizde Yaşayacak
Bahar’ın boş kalan sırasını çiçeklerle donatan arkadaşları, yerinin hiçbir zaman dolmayacağını belirtti. Okul Müdürü Semra Bahadır “Bahar öğrencimizi bayramda kaybetmek bizi büyük üzüntüye sevk etti. Öğrencimizin hiçbir rahatsızlığı yoktu. Ölmesine bizler de gerçekten çok üzüldük. Allah’tan rahmet diliyoruz, nur içinde yatsın. Arkadaşlarına ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bizim için büyük bir kayıp ani ve genç olması, genç bir fidanımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz” dedi. Üzüntülerinin tarifi olmadığını belirten arkadaşları ise “Arkadaşımızın ölümünü kabullenemiyoruz kesinlikle ölmedi kalbimizde ve her zaman yaşayacaktır” dediler.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu