Anahtar Kelimeler:

Güner: Başarı, Ödüllendirilecek

Güner: Başarı, Ödüllendirilecek

Eğitim Öğretim Yılı Başında Vali Güner Okulları Gezdi.

 

Okulların açılması ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ile birlikte Şehitler İlköğretim Okulunu ve Süleyman Demirel Lisesini ziyaret ederek öğrencilere kitaplarını dağıan Vali Hakan Yusuf Güner “ Okulların performanslarını yakından takip edeceğiz. Başarılı performans gösterenleri mükafatlandıracağız” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve müdür yardımcıları ile birlikte ilk olarak Şehitler İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, “Bugün eğitim ve öğretimin ilk günüdür. Bu okulu ziyaret etmemizin sebebi ise isminin manevi bir anlam taşımasından dolayıdır. Şehitlerimizin unutulmadığını ve bu okulun Şehitler İlköğretim Okulu olması gerçekten takdir edilecek bir olaydır. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başladık. Ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Kırıkkale’miz eğitim ve sağlıkta diğer illere göre iyi konumdadır. Türkiye`nin tam ortasında ve birçok ilin geçiş noktasında bulunmaktadır. Devletine bağlı ve devletini sevip sayan insanların olduğu bir ildir. Milli Eğitim alanında eğitim ve öğretim devletimiz için çok önemlidir. Ülkelerin ve illerin kaderini eğitimli insanlar belirliyor. En önemli hedefimiz Kırıkkale insanının iyi bir eğitim ve öğretim görmesidir” şeklinde konuştu.
Başarının sırrının okulda birlik ve beraberliğe dayalı olduğunu ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner “Okulda müdüründen hizmetlisine kadar herkes çocukların iyi bir eğitim alması için çalışmalıdır. Türkiye`de eğitimde ilk 10 da olmamız için çok çalışmamız gerekiyor. Bunun için herkesin gayret göstermesi gerekmektedir. Kırıkkale`de başarıyı sağlamak için gerekli kapasite var. Bu kapasiteyi iyi değerlendirmeniz gerekmektedir. Başarı sağlayan idareci ve öğrenciyi ödüllendireceğim. Artık Türkiye`de Kırıkkale ismini eğitimde de üst sıralara yükselerek duyurmamız gerekmektedir. Okul öncesi eğitimde de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Okul öncesi eğitimde 32 ilden birisi Kırıkkale`dir. Bu bir tesadüf değildir, eğitimimizin prestijli olmasından kaynaklanmaktadır” dedi.
Haberkale


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı