Anahtar Kelimeler:

Anavatan`da Görev Dağılımı

Anavatan`da Görev Dağılımı

Anavatan Partisi`nde Kırıkkale İl Yönetimi Tanıtıldı.

 

Anavatan Partisi geçtiğimiz günlerde yaptığı il kongresi sonrası İl Başkanlığına seçilen Tekin Delice parti binasında basın toplantısı düzenledi. Yeni yönetimini kamuoyuna tanıtan Başkan Delice, Anavatan Partisi ile DP Parti’nin birleşmesi ile Türkiye siyasetinin yeni bir boyut kazanacağının altını çizdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun ve DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un da katıldığı il başkanlığı kongresinde il başkanlığına seçilen Tekin Delice dün basın toplantısı düzenleyerek yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı. Parti binasında yapılan toplantıda bir açıklama yapan Delice, “Yaptığımız son kongremizden Anavatan Partisi olarak kongremize katılan genel başkanlarıma yardımcılarına misafirlerimize ve Demokrat Parti İl Başkanı ve üyelerine bütün partilerimize yönetim adına teşekkür ediyorum. Partimiz daha güçlü daha geniş kadrolu olması için DP ile birleşme aşamasında bu birleşmeyi destekliyoruz. Başkan Delice, “DP bizimle birleşmek için beraber kurulan bir partidir. Misyonu ve görüşü menderesle başlayan Demirel ve Özal ile devam bir partidir. Bu misyon ve görüş üç kez tek başına iktidar olmuştur. Başkan ve yönetim olarak bu birleşmede uzlaştırıcı uzlaşıcı hoşgörülü olacağız bütünleşeceğiz. Siz biz demeden eski yeni demeden Kırıkkale tavan ve tabanımızı bütünleştireceğiz. Seçmenlerimizi bütünleştireceğiz. Kırıkkale’mizi bütünleşmede örnek il yapacağız. Güçlü ve geniş kadromuzda iktidarın alternatifi değil kendisi olacağız. Halkımız bunu istiyor. Bunu bekliyor” diye konuştu.
Başkan Delice “Halkımızın karşısına daha güçlü ve geniş kadrolarla çıkacağız. Yüzde 20 enflasyonda yüzde 2 zam almak istemiyorsan siyasallaşmış yargı, yasama icraat istemiyorsan sigara içki içen 2. sınıf vatandaş olmak istemiyorsan. 7 yıl kapatıp sonra açılım istemiyorsan. Bütün partililerimize hemşerilerimize çağrıda bulunarak bütünleşmemize katılmalarını desteklemelerini bekliyorum. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Anavatanla birleşmiş DP geliyor. Gözün Aydın Türkiye Gözün Aydın Kırıkkale” dedi. Tekin Delice İl Başkanı, Cemil Ardıç 2. Başkan Birleşmeden Sorumlu, İsmail Yeşil Başkan Yardımcısı Teşkilattan Sorumlu, Mustafa Kılıç Başkan Yardımcısı Basından Sorumlu Şevki Özyürek Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Sorumlusu, Hayati Gençoğlu Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Sorumlusu, İhsan Taşkın Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Sorumlusu, Ömer Kaymaz Başkan Yardımcısı Kadın ve Gençlik Sorumlusu, Hüseyin Ergin Sekreter, Mehmet Bodur Muhasip, Alişan Yağlı İl İdare Amiri, Refik İçiner Sekreter Yardımcısı, Durmuş Aktan Muhasip Yardımcısı, Cemal Ölmez İl İdare Amir Yardımcısı, Cemil Tanrıverdi Üye, Faruk Çiftçi Üye, Dede Bulut Üye, Hacı Yusuf Bağbaşı Üye, Lütfi Ateş Üye, Aydın Varlıoğlu Üye, Haydar Önger Üye, Haydar Çulhaoğlu Üye, Adem Veske Üye, Temel Kapucu Üye, Servet Zengin Üye
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı