Anahtar Kelimeler:

Takım Yetkin`e Emanet

Takım Yetkin`e Emanet

Teknik Direktör Yardımcıları da İstifa Etti, Yeni Antrenör Yetkin.

 

TFF 3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Kırıkkalespor’da, Teknik Direktör Atilla Gerin’in istifasının ardından yardımcı antrenörler İmdat Kum ve Erkan Özer ile de yollar ayrıldı.
 
Teknik direktör Atilla Gerin’le yoların ayrılmasından sonra teknik heyette de istifalar peş peşe gelmeye başladı. Öneki gün bütün yardımcı teknik direktörler de görevlerinden ayrıldıklarını ve “Atilla Gerin’le birlikte geldik onunla birlikte gidiyoruz. Bizler bu kararı alarak Kırıkkalespor’un önünü açmak ve yeni gelecek olan teknik heyete daha rahat çalışma ortamı sunmak için görevi gönül rızası içinde bırakıyoruz” dediler.
 
Takım Yetkin’e Emanet
 
MKE Kırıkkalespor’da, Ankara Demirspor maçı sonrası yaşanan istifa olayından sonra teknik heyet konusunda acil karar alması ve bunu hemen uygulamaya koyması gereken yönetim kurulu yeni bir teknik direktörle anlaşıncaya kadar takımın başına eski oyuncularından Yunus Emre Yetkin’i getirerek bu soruna kısa bir süreliğine çözüm bulmuş oldu.
 
Yunus Emre Yetkin, 1990–1996 yılları arası MKE Kırıkkalespor Kulübünde futbol oynamış ve o dönem başarılı bir performans göstermişti. Yetkin’in bu göreve getirilmesinde takımı iyi tanıyor olması ve kendisinin de Kırıkkaleli olmasının bunda etkili olduğu söyleniyor.
 
Alınan bilgiye göre Yetkin, bu görevi kabul ederken, her hangi bir beklenti içinde olmadığını ve Kırıkkalespor’un başarısı için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini ifade ettiği belirtildi. Yetkin, amaçlarının takımı olduğu sıkıntılı süreçten kurtarmak ve moral motivasyon olarak takıma ellerinden gelen bütün katkıyı yaparak, hızlı bir toparlanma sürecine gireceklerini de dile getirdiği belirtiliyor.
 
Haberkale

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli