Anahtar Kelimeler:

OSB Kavşağında Feci Kaza

OSB Kavşağında Feci Kaza

2 Otomobil Tıra Çarptı, 2 Ölü 3 Ağır Yaralı.

 

Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Tır ile otomobillerin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası trafik bir süreliğine dururken, OSB kavşağında sık kaza yaşandığını ifade eden vatandaşlar yetkililerden önlem alınmasını istedi.
 
Alınan bilgilere göre, Kırıkkale`den Ankara`ya gitmekte olan Burhan Akyüz`ün kullandığı 06 YBV 94 plakalı otomobilin, Kırıkkale Organize Sanayi Sitesi`nden ana yola çıkan Ramazan Cete`nin idaresindeki 47 DC 885 plakalı TIR`a çarptı. Bu arada arkadan gelen Murat Takel`in kullandığı plakası belirlenemeyen otomobil de tırın fırlayan tekerine çarptı. Kazada, plakası belirlenemeyen otomobil sürücü Murat Takel ile yayındaki Havva Takel öldü. Otomobilde bulunan Adem Takel, İmdat Çelebi ve Yunus Çelebi yaralandı.
 
Kazada hayatını kaybeden Murat Takel ile Havva Takel`in cenazesi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan Adem Takel, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde; Yunus Çelebi ile İmdat Çelebi ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındı.
 
Haberkale

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli