Anahtar Kelimeler:

Haberkale Yenilendi

Haberkale Yenilendi

Türkiye`nin En Değişik Haber Sitesi.

 

Kırıkkale’nin en büyük haber sitesi Haberkale, yenilenen yüzüyle okurlarına merhaba diyor.
Haberkale ve çözüm ortağı Hizmet Yazılım, aylar süren çalışmalarında sona geldi ve yenilenen Haberkale’yi siz okurlarının hizmetine sundu. Birbirlerinin kopyası haber sitesi oluşturmak yerine tamamen özgün yazılım ve tasarımıyla oluşturulan yeni Haberkale, Türkiye’nin en değişik haber sitelerinden biri oldu. Tasarım ve yazılımıyla tamamen yenilenen Haberkale, altyapısını da güçlendirmeye devam ediyor.  
Artık Kırıkkale İlçelerinin de Haber Sitesi Var
Kırıkkale’nin 8 ilçesine tamamen ayrı 8 haber sitesi oluşturan Haberkale, ilçe haberlerini tek bir kategoriden vermek yerine başlı başına kendilerine özel sitelerinden değişik kategorilerdeki ilçe haberlerini ilçelerdeki okurlarımızla buluşturuyor. Çok yakında ilçelerin kendine özel yazarları da ilçe sayfalarında okurlarımızla buluşacak.
Görüşlerinizi İletin
Kendini yenileyen ve yeni yüzüyle test yayınını sürdüren Haberkale, siz değerli okurlarımızın yeni sayfalarımızla ilgili eleştiri, istek ve önerilerini de dikkate alıyor. Yapılmasını, değiştirilmesini istediğiniz hususları ya da sadece beğenilerinizi bize iletebilirsiniz.
Elektronik posta adresimiz: editor@haberkale.com - Telefon numaramız: 0318.225 5 888
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu