Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor Ümit Verdi

Kırıkkalespor Ümit Verdi

Anadolu Üsküdar`a Karşı Oynanan Güzel Futbol Beğeni Topladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta yer alan temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, Pazar günü kendi evinde karşılaştığı Anadolu Üsküdar ile 2-2 berabere kaldı. Özellikle maçın ikinci yarısında oldukça fazla pozisyona giren ve atak oynayan Kırıkkalespor, gelecek için ümit verdi.
TFF Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta yer alan MKE Kırıkkalespor ligin 7.nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Anadolu Üsküdar takımını ağırladı. Şimşeklerimiz özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili futbola karşılık ne yazık ki bu maçta da bir çok gol pozisyonundan yararlanamazken, oynanan futbol ilerisi için ümit verdi.
İlk Yarı
İlk yarının ilk vuruşu Anadolu Üsküdar takımının vuruşu ile başladı. Başlar başlamaz rakip kalede ev sahibi olmanın avantajı ile Şimşeklerimiz hızlı ve seri girdi. Bunun neticesinde daha maçın başında golü de buldu fakat sonunu getiremedi.
4. Dakikada Kırıkkalespor’lu Uğur Küçük, orta sahadan aldığı topla hızla Anadolu Üsküdar ceza sahasına girdi ve topu kalecinin üstünden aşırarak Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçiren golü attı.
8. Dakikada bu kez Kırıkkalespor’lu Yasin güzel ortasına Özkan kafayı vurdu, top kalenin üstünden az farkla aut çıktı.
19. Dakikada Anadolu Üsküdar’lı Tahir, orta sahadan aldığı topla ceza sahamızın sol tarafından yerden sert ve düzgün bir vuruşla takımının beraberlik golünü attı ve maça denge geldi 1-1.
22. Dakikada rakip takım öne geçti. Anadolu Üsküdar Halil İbrahim orta sahadan aldığı topla ceza sahamıza girdi. Halil İbrahim’in sert şutu kaleci Ramazan’dan döndü, top Halil İbrahim’in önünde kaldı ve bu oyuncunun vuruşu filelerimizle buluştu. Bu golle Anadolu Üsküdar 2-1 öne geçti.
24. Dakikada Özkan, orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına kadar girdi, Özkan’ın sert şutu kaleci Aykut’ta kaldı.
31. Dakikada, Anadolu Üsküdar’dan Halil İbrahim’in tehlikeli atağını kaleci Ramazan, ceza sahası dışına çıkarak uzaklaştırdı ve bu ataktan sonra başka ciddi bir pozisyon olmayınca ilk yarı Anadolu Üsküdar’ın 2-1’li galibiyeti ile sona erdi.
İlk yarıda akıllarda kalan bir diğer konu ise Kırıkkale seyircisinin Anadolu Üsküdar’ın ikinci golünden sonra yönetimi protesto etmesiydi.
İkinci Yarı
Kırıkkale ikinci yarıda etkili ve üstün oyunu ile beraberliği yakalayan Şimşeklerimiz bütün gayretine karşını bu maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu.
63. Dakikada Erdi’nin kullandığı serbest atışta ceza sahasına yapılan ortayı, Özkan, filelere göndererek maça 2-2’li beraberliği getirdi.
Maçın 79. dakikasında Bahri’nin ceza sahası içinde Özkan’a verdiği ve Özkan’ın filelere gönderdiği gol ofsayt gerekçiyle sayılmadı.
Maçın 81. nci dakikasında Bahri, orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar girdi kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Bu ataktan başka her iki takım içinde ciddi bir gol pozisyonu olmadı ve Kırıkkalespor ligin 7.nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde yine galibiyetle tanışamadı. Maç 2-2 sonuçla sona erdi.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli