Anahtar Kelimeler:

Bu İstasyonla Nereye Kadar?

Bu İstasyonla Nereye Kadar?

Kırıkkale Tren İstasyonu Çağdışı Görüntüsü ve Uygulamalarıyla Tepki Çekiyor.

 

Haberkale - Özel Haber
Kentimize trenle gelen misafirlerin ilk karşılama noktası, trenle seyahat edecek vatandaşlarımızın ise bekleme noktası konumundaki Kırıkkale Tren İstasyonu, çağın gerisinde kalmış görüntüsü ve ilkel uygulamalarıyla tepki çekiyor.
Kırıkkale Tren İstasyonu’ndaki en büyük şikayet konusunu trene biniş ve iniş peronları oluşturuyor. Rayların üzerinden geçerek ulaşılan tren seviyesine yükseltilmiş peronlara yaşlı vatandaşlar büyük güçlüklerle çıkıyor. Engelli vatandaşlar ise tamamen göz ardı edilmiş durumda. Peronlara çıkış ve perondan inişte engelli arabaları için olması gereken rampalar, Kırıkkale Tren İstasyonu’nda bulunmuyor.
Görevliler Nezaketten Uzak, Anons Yapılmıyor
İstasyonla ilgili şikâyetler bunlarla bitmiyor. Tren istasyonunda çalışan görevlilerin vatandaşlara kaba davrandığı ve sorulan sorulara ayrıntılı ve nazik cevaplar verilmediği iddia ediliyor. İstasyonda yapılması gereken çeşitli anonsların da yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Rötar yapan treninin rötar bilgisi ya da gelen trenin nereye gitmekte olduğu ve istasyonda ne kadar süre duraklayacağı bilgisinin anonsla vatandaşa duyurulmaması trenle seyahat etmek isteyenlere zor anlar yaşatıyor.
Çağın Gerisinde Kalmış
Binası, döşemesi ve uygulamalarıyla çağın gerisinde kalmış bir görüntü veren Kırıkkale Tren İstasyonu, trenle seyahati işkenceye döndürüyor. İstasyon, şehrimize trenle gelen misafirler için de kötü bir izlenim oluşturuyor. İstasyonun geliştirilmesi ve küçük bir çabayla düzeltilmesi mümkün olan anons, engelli rampası gibi uygulamaları hayata geçirme konusunda hiçbir çalışma sergilemeyen yetkililer vatandaşın tepkisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu