Anahtar Kelimeler:

Aile Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Aile Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tarla Yüzünden Çıkan Tartışmada Kan Aktı.

 

Kırıkkale’ye bağlı Balışeyh İlçesi’nin Kenanbey Obası Köyü’nde, aynı ailenin fertleri arasında tarla meselesi yüzünden çıkan tartışma, aile faciasına dönüştü.

55 yaşındaki A.P, ağabeyi 60 yaşındaki Feyyaz Pehlivanlı`yı tabancayla öldürdü, yengesi ve yeğenini de aynı tabanca ile ağır yaralayarak kaçtı. Zanlı A.P, olaydan 2 saat sonra Jandarmaya teslim oldu.  

Kenanbey Obası Köyü’nde dün akşam saatlerinde taşınmaz mal meselesi yüzünden 55 yaşındaki A.P ile ağabeyi 60 yaşındaki Feyyaz Pehlivanlı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.P, üzerinde bulunan tabancayı çekerek ağabeyine ateş etti. Ağabey Feyyaz Pehlivanlı olay yerinde yaşamını yitirirken, olaya müdahale etmek isteyen Feyyaz Pehlivanlı`nın eşi 55 yaşındaki Fadime Pehlivanlı ile oğulları 24 yaşındaki Adem Pehlivanlı da kurşunlara hedef olarak ağır yaralandı. Zanlı A.P olay sonrası tabancayı atarak kaçtı. Feyyaz Pehlivanlı’nın cesedi morga, yaralı anne ile oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Suç aleti tabanca da jandarma tarafından bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, kaçan cinayet zanlısı A.P olaydan 2 saat sonra Jandarmaya teslim oldu.


  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli