Anahtar Kelimeler:

YÖN'den İlginç Hamle

YÖN

Kırıkkale Belediyesi`ni Savcılığa Şikayet Ettiler.

 

Kırıkkale şehir içi toplu taşıma ihalesini kazanan YÖN isimli firma, işe başlamadan ilginç bir olaya imza attı. Görevini yapmadığını iddia ettiği Kırıkkale Belediyesi zabıtası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Şehir içi taşımacılık işini alan YÖN firması, Cumartesi günü nöbetçi savcılığa verdiği şikâyet dilekçesiyle Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hakkında görevini yerine getirmediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Av. Gül İnci imzalı dilekçede, zabıta ekiplerinin Kırıkkale’deki minibüs esnafının şehir içinde yolcu taşımacılığı yapmalarına göz yumdukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
Danışıklı Dövüş mü?
Konuyla ilgili görüşlerini belirten minibüs esnafı ise, minibüsçüleri yapılan sözleşmeyle şehir içine girmekten men eden Kırıkkale Belediyesi’nin, YÖN isimli firmayla danışıklı dövüş yaparak kendisini şikâyet ettirdiği ve çıkacak hukuki kararla minibüslerin girişine zorunlu olarak izin vermemiş gibi bir hava yaratılmasını amaçladığını iddia ederek bu işin bilinçli olarak gerçekleştirildiğini söylediler.
İlk Günden Kavga Olur mu?
YÖN firmasının önümüzdeki 5 sene boyunca birlikte çalışacağı Kırıkkale Belediyesi’ni daha işe başladığı ilk günden savcılığa vermesinin çok inandırıcı olmadığını söyleyen esnaflar, konunun Kırıkkale Belediyesi tarafından yönlendirilerek sorumluluğun kamuoyunda yüklenici firmaya bırakılmasının hedeflendiğinin altını çizdiler.
Haberkale


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı