Anahtar Kelimeler:

TRT Gap`ta Bir Kırıkkaleli

TRT Gap`ta Bir Kırıkkaleli

Keskin, Anadolu Konuşuyor Programını Yapıyor.

 

Hemşerimiz Abdurrahman Keskin’in hazırlayıp sunduğu yeni program Anadolu Konuşuyor TRT ekranlarında yayına giriyor. Program kapsamında Kırıkkale’de yerel basının sorunları ve Kırıkkale ele alınmıştı.
19 yıldır yurtiçi ve yurtdışında habercilik yapan Keskin Meslekteki 20.yılında bir televizyon projesiyle artık her hafta Pazar günü TRT GAP (TRT 3) ekranında olacak. Anadolu Konuşuyor adlı programda her hafta farklı bir ilimiz insan odaklı olarak gündeme taşınıyor. Programda, dağdaki çobandan işadamına, işçisinden memuruna, çiftçisinden esnafına, yaşlısından gencine her kesimden insanımıza yaşadığı yerde mikrofon uzatılıyor.
Program TRT Gap’ta
Daha çok kaybolan değerlerimizin vurgusu yapılan programda çatışma yerine uzlaşının önemi ve bizi biz yapan toplumsal değerler dile getiriliyor. Güncel konuların ele alındığı programın stüdyo bölümünde ise o ilin markalaşmış bir konusu uzmanlarca masaya yatırılıyor. 60 dakikalık programın ilk ili ise Konya. İlk ilin Konya olmasının gerekçesi ise; çatışmanın ve ötekileştirmenin yoğun yaşandığı bir dünyada hoşgörü mesajı veren Mevlana şehrinden başlayarak programın ana mesajını vermek. Tüm krizler tüm sorunlar ve yaşam gerçekleri arasında Anadolu’da bir saatlik tur atmak ve halkımızın bugünkü gerçeğini öğrenmek istiyorsanız Pazar sabahı saat 11.30’da TRT GAP izleyin.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli