Anahtar Kelimeler:

Boyacıdan İlginç Yardım Talebi

Boyacıdan İlginç Yardım Talebi

İcra Eşyalarını Götürünce Kırıkkaleli Vatandaştan Yardım İstedi.

 

Kırıkkale’de bir ayakkabı boyacısı sıra dışı bir yardım talebinde bulundu vatandaştan. Bir beyaz eşya mağazasından aldığı buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonundan kalan 300 TL’lik borcunu ödeyemeyen Erol Yağlı isimli boyacı icralık oldu. Eşyaları el konulan Yağcı üzerine astığı büyük pankart ile Kırıkkale halkından yardım istedi.
Modern Çarşı girişinde 5.5 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan evli ve 3 çocuk babası 39 yaşındaki Erol Yağcı, Kırıkkale’de bulunan bir beyaz eşya mağazasından buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon aldığını söyledi. Toplamda 3 bin 500 TL borçlanan Yağcı, bunun 3 Bin 200 TL sini ödediğini, kalan 300 TL’sini ise ödeyemediğini ifade etti. Kalan 300 TL borcu için aldığı eşyalarının tümünün icra yolu ile elinden alındığını iddia eden Yağcı, üzerine astığı yazı ile Kırıkkale halkından yardım istedi.
Bunların Altından Nasıl Kalkacağım?
Yağcı’nın üzerine astığı kâğıtta şu ifadeler bulunuyordu: “O… Ticaret. 300 TL 600 TL oldu. İcramı ödemem için Allah Rızası için Kırıkkaleli hemşerilerimden yardım bekliyorum. Not: Ayakkabı Boyacısı Erdal Yağlı”. Evinin elektriğinin borucundan dolayı kapandığını sözlerine ekleyen Yağcı, 5 yıl önce Kırıkkale Belediyesi’nde çalıştığını fakat işten çıkarıldığını söyledi. Yağcı “Hayırsever vatandaşlar ne olur bana yardım etsin. 600 TL’de su borcum var. Ben bunların altından nasıl kalkacağım” şeklinde konuştu.


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli