Anahtar Kelimeler:

Kooperatif Amacına Ulaşıyor

Kooperatif  Amacına Ulaşıyor

Yahşihan Eğitim Kooperatifi Öğrencileri Başarıyla Buluşmaya Başlıyor.

 

Yahşihan Eğitim Kooperatifine bağlı dershaneye giden ve Sağlık Astsubaylığını kazanan Mehmet Koçdoğan Eğitim Kooperatifi Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yahşihan Lisesi öğrencisi  Mehmet Koçdoğan,Yahşihan da kurulan ve himayesinde onlarca projeyi geliştiren Eğitim Kooperatifinin üç sene boyunca dershanesinde eğitim alarak Sağlık Astsubaylığını kazandı. Eğitim Kooperatifi Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulunan Mehmet Koçdoğan  “Eğitim Kooperatifi ve dershanesi Yahşihan için bulunmaz bir nimet. Başkan Osman Türkyılmaz’a ve yönetime, bütün öğretmenlerime emekleri için teşekkür ederim. Kırıkkaleli ve Yahşihanlı öğrencilerimizin farklı okulları kazanarak eğitimde yükselmesini sağlayacaklardır.” şeklinde konuştu.
Yaptıkları işin ne kadar önemli olduğuna değinen Eğitim Kooperatifi Başkanı Osman Türkyılmaz “Gerçekten çok gurur verici bir durum. Yıllardır verdiğimiz mücadelenin meyvelerini görmek bizi gururlandırdı. Bizler sadece manevi destekte bulunduk. Asıl emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra kazanacak öğrencilerimizi artık teker teker duymaya devam edeceğiz” diyerek büyük bir iş yaptıklarının farkına vardıklarını belirtti.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu