Anahtar Kelimeler:

Yahşihan`ın Modern Yüzü

Yahşihan`ın Modern Yüzü

Yenişehir`de Gerçekleştirilen Düzenlemeler Övgü Alıyor.

 

Kırıkkale’nin en gözde ilçelerinden Yahşihan’da, belediye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yenişehir mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Yahşihan Belediyesi, yurt ve öğrenci evlerinin bulunduğu bölgeyi Yahşihan’ın prestij bölgesi yapmak için kollarını sıvadı.
Yenişehir’deki yurt ve öğrenci evlerinin bulunduğu bölgede hummalı bir çalışma sürdüren Yahşihan Belediyesi’nin başkanı Ahmet Sungur, prestij projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sungur, döşenen kilit parkeler, oluşturulacak koşu yolları, yeşil alanlar, çocuk parkları, spor aletleri ve çeşitli ışıklandırmalarla Yenişehir’in Yahşihan’ın modern yüzü olacağını vurguladı.

Konumu ve sınırları içerisindeki Kırıkkale Üniversitesi ile Yahşihan’ın Kırıkkale’nin en gözde ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, göreve geldikten itibaren ilçenin her yanını kalkındırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Sungur, “ilçemizin Kırıkkale için ne kadar önemli olduğu sınırlarımız içerisinde bulunan fabrikalardan ve bacasız fabrikamız olan Kırıkkale Üniversitesi’nden de belli olmaktadır. Belediye olarak ilçemizin vitrini olan üniversitenin ana yolu olan kampüs yolunu eski yıkık, her yeri çukur olmaktan çıkarıp, adına yakışır, üniversiteye yakışır, hemşerilerimize yakışır bir bulvar olması için çalışmalarımıza başladık. Modern ışıklandırmalar, modern oturma dinlenme alanları, yürüyüş yolu ile prestijimizi bu proje olarak görüyoruz. Yılbaşına kadar Allah izin verirse bu projemizi bitireceğiz” dedi. Hemşerilerinden her zaman destek ve dualarını beklediklerini ifade eden Başkan Sungur, “sizler var iseniz bizler varız, eğer sizler olmazsanız bizler de olmayız" diye konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu