Anahtar Kelimeler:

Ethem Demirbaş Yeniden Başkan

Ethem Demirbaş Yeniden Başkan

Kırıkkale Barosu Başkanlığına Avukat Ethem Demirbaş Seçildi.

 

Kırıkkale Barosuna kayıtlı avukatlar, 11. olağan kongre için Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. 115 avukatın hazır bulunduğu kongrede, 3 aday birbirleriyle yarıştı. İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Avukat Ethem Demirbaş tekrar başkan seçildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya gelen avukatlar kendilerini iki yıl boyunca temsil edecek baro yönetimini belirlediler. Avukat Ethem Demirbaş, Avukat Turan Zeki ve Avukat Mustafa Akyıldırım`ın aday olarak çıktığı kongrede 118 avukat oy kullandı. Kullanılan 118 oydan ikisi boş çıkarken, Ethem Demirbaş 63, Turan Zeki 28 ve Mustafa Akyıldırım 22 oy aldı. Baro tarihinde sadece iki avukatın oylamaya katılmayarak rekor düzeyde katılımın sağlandığı seçimlerde, avukatlar bu dönem itibariyle üçüncü kez Ethem Demirbaş`ı Baro başkanlığı görevine getirdiler.
Çevik`e Teşekkürler
Baro Başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından söz alan Kırıkkale Barosu Başkanı Ethem Demirbaş, “Bugün bu güzel kongreye katılarak bizlere vakit ayıran bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Karşımda aday olan ve bu seçimlerin centilmenlik ortamında geçmesini sağlayan Turan Zeki bey ve Mustafa Akyıldırım beye de teşekkür ediyorum” dedi. Demirbaş, konuşmasının sonunda “buradan Sayın Avukat İlhan Çevik`e de ayrıca teşekkür ediyorum” diye manidar bir gönderme yaptı.


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı