Anahtar Kelimeler:

57 Gün Sonra, Gazinoda Yakalandı

57 Gün Sonra, Gazinoda Yakalandı

Cinayet Gibi Kazaya Sebep Oldu, 57 Gün Sonra Gazinoda Eğlenirken Yakalandı.

 

14 Ağustos 2009 günü gece saat 23.00 sıralarında Eski Rektörlük Kavşağı`nda kırmızı ışıkta geçen kamyonet, kendisine yeşil yanıp kavşağa giren bir otomobili biçmişti. Hurdaya dönen otomobilden çıkartılan dört kişiden birinin öldüğü olaya karışan kamyonet sürücüsü C.T, tam 57 gün sonra üzerinde sahte kimlikle gazinoda eğlenirken, Jandarma ve Emniyet güçlerinin ortak çalışması sonucu yakalandı.
Cinayet gibi kaza, 14 Ağustos 2009’da gece yarısı Millet Bulvarı üzerindeki Eski Rektörlük Kavşağı`nda kırmızı ışığa uymayıp geçen C.T`nin yönetimindeki 71 AT 314 plakalı kırmızı renkli kamyonetin, o sırada kendisine yeşil ışık yanıp kavşağa giren Hüsrev Mercimek`in yönetimindeki hususi otomobile çarpmasıyla meydana gelmişti. Çarpmanın etkisiyle orta refüje savrularak ağaç ve direklere çarpıp hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Hüsrev Mercimek, eşi Belgin Mercimek ve çocukları Saygın Mercimek ile Simay Mercimek yaralanmış; ağır yaralı Hüsrev Mercimek 9 günlük yaşam savaşını hastanede kaybetmişti.
Trafik Canavarı, Gazinoda Yakalandı
Kazadan tam 57 gün sonra kamyonet sürücüsü C.T, Jandarmanın ve emniyet ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonrasında bir gazinoda üzerinde sahte kimlikle eğlenirken yakalandı. Gece geç saatlerde ifadesi alınan C.T, öğle saatlerinde Kırıkkale Adliyesine sevk edildi.
 


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu