Anahtar Kelimeler:

Keskin`de Toplu Sünnet

Keskin`de Toplu Sünnet

Yaklaşık 100 Çocuk Sünnet Ettirildi.

 

Türkiye Halk Sağlık Kurumu sponsorluğunda, Keskin Belediyesi ve Ankara Elif Tıp Merkezi iş birliği ile Keskin’de bulunan yaklaşık 100 çocuk ücretsiz sünnet ettirildi.
 
Keskin Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen sünnet merasiminde erkekliğe ilk adımı atan çocuklar, ailelere ve salık ekiplerine zor anlar yaşattılar. Sünnet olan çocuklara oyuncaklar hediye edilirken, doktorlar tarafından reçeteler yazıldı. Doktorlar, ailelere ilaçların muhakkak kullanılması gerektiği yönde uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.
 
Dr. Mustafa Demirelli ve İdari İşler Sorumlusu Özkan Kuleözü önderliğinde gerçekleştirilen sünnete köylerden gelen çocuklarda katıldı. Dikişsiz, kanamasız, estetik, sorunsuz ve mikrop kapmadan sünnet olan çocuklar, ilk dakikalarda yürümeye başladı. Anne ve babalar, evlatlarını bu özel günde yalnız bırakmadı.
 
Sünnet merasimine katılan Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, sağlık ekiplerinin sünneti her boyutu ile sağlıklı yaptıklarına inandığını söyledi. Bundan sonraki toplu kesimleri şölen havasında geçireceklerinin müjdesini veren Sakallı “Bu yıl sünnet olayı aceleye geldi. Bu bizim ilk tecrübemizdi o yüzden şenlik havası estiremedik. Ama bundan sonrakiler coşku içerisinde geçecek” şeklinde ifadeler kullandı.
 
Haberkale

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli