Anahtar Kelimeler:

Vatandaşsız Şenlik Sönük Başladı

Vatandaşsız Şenlik Sönük Başladı

Şenliğe Vatandaşlar İlgi Göstermeyince Protokol Yalnız Kaldı.

 

Bu ayrıntı sadece Haberkale.com`da!
On beşincisi düzenlenen Karakeçili Uluslar Arası Kültür Şenliği’nin ilk günü oldukça sönük geçti. Hafta içi olmasından mıdır bilinmez vatandaşların ilgi göstermediği şenlikte protokol çeşitli etkinliklerde bulundu. Şenliğe vatandaşların bugün ilgi göstermesi umuluyor.
Karakeçili 15. Uluslar Arası Kültür Şenliğine, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Köprüköy Belediye Başkanı Hasan Taşpınar, Karaahmetli Belediye Başkanı Faruk Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Kudret Sayın başta olmak üzere protokol üyeleri ve birim müdürleri katıldı.
Vatandaş İlgi Göstermedi
Şenliğin ilk gününe vatandaşın ilgisi az oldu. Şenlik alanında vatandaşlar için ayrılan tribün ilginin az olması sebebiyle boş kaldı. Şenliğin startı Çarşı Camiinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ertuğrul Gazi ve Türk Büyükleri için Kuranı Kerim ve Mevlit okutulması ile gerçekleşti. Daha sonra şenliğe katılan misafirler yürüyüş korteji ile şenlik alanına geldi. Burada izleyenlere çeşitli gösteriler ve folklor oyunları sunuldu.
Bugün Sona Eriyor
Karakeçili Kültür Şenliği, bugün gerçekleştirilecek etkinliklerle sona erecek. İlk günkü etkinliklere hafta içi olması sebebiyle ilgi göstermeyen Karakeçilili ve Kırıkkaleli vatandaşların, şenliğin bugün gerçekleşecek son gün etkinliklerine ilgi göstermesi umuluyor.
 


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı