Anahtar Kelimeler:

Akıllı Tahta Sulakyurt`ta

Akıllı Tahta Sulakyurt`ta

Cumhuriyet İlköğretim Okulu`na Kurulan Akıllı Tahta Beğeni Topladı.

 

Sulakyurt Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kurulan ‘Akıllı Tahta’ İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’den tam not aldı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Yunus Emre Tuna tarafından tanıtım ve sunumu yapılan akıllı tahta izleyenleri büyüledi. Sunuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğretmenler katıldı.
İlçe Kaymakamı Hasan Ongu “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her fedakârlığı yapmaya hazırız. İlk olarak Cumhuriyet İlköğretim okulumuzdan başladık. Okulumuza almış olduğumuz akıllı tahta, özellikleri yönünden şu an Kırıkkale il çapında bir numaradır. Kullanımı çok kolay olan akıllı tahta sayesinde çocuklarımız dersleri daha güzel ortamlarda görsel olarak öğrenmiş olacaklar” dedi.
Tahtaya Tüm Ders Kitapları Yüklendi
Akıllı tahtaya tüm ders kitaplarının yüklendiğini dile getiren Öğretmen Yunus Emre Tuna, sunum esnasında konuların nasıl işleneceğini, tahtanın kullanım tekniklerini ve avantajlarını dile getirdi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kaymakamlık tarafından alınan akıllı tahta için çok memnun olduğunu dile getirerek diğer okullarımızda da aynı imkânların sağlanmasını ümit ederek kaymakam Hasan Ongu’ya teşekkür etti.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli